profesionalna i vrhunska zaštitaZAŠTITA CIVILNOG ZRAČNOG PROMETA

Kvalitetno i provjereno

Zaštitu civilnog zračnog prometa predstavljaju mjere koje se poduzimaju u cilju zaštite i sigurnosti putnika, posada, zemaljskog osoblja, zrakoplova te osoba i imovine zračnih luka koja se nalaze na zemlji.

SAZNAJTE VIŠE...>>
Zračna luka Split

Ostale djelatnosti

Tjelesna zaštita

Tjelesna zaštita

Tjelesna zaštita osoba i imovine se provodi ovlaštenim zaštitarima koji primjenjuju zakonom dopuštene ovlasti u cilju zaštite osobe, odnosno čuvanja imovine koja se štiti.

Tehnička zaštita

Tehnička zaštita

Tehnička zaštita osoba i imovine provodi se tehničkim sredstvima i napravama kojima je osnovna namjena sprječavanje protupravnih radnji usmjerenih prema štićenim osobama ili imovini.

Prijevoz i pratnja novca

Prijevoz i pratnja novca i dragocijenosti

Poslovi prijevoza i pratnje novca i dragocjenosti obavljaju se blindiranim ili osobnim vozilima. Posadu pratnje novca čine najmanje 2 naoružana zaštitara, opremljeni zaštitnim neprobojnim prslucima, zaštitnim kacigama te blindiranim kuferima.

Izobrazba

Izobrazba

Naše Društvo, uz temeljnu zaštitarsku djelatnost, preko 20 godina provodi izobrazbu osoba za zaštitare i čuvare. Od 2005.godine djelatnost izobrazbe se obavlja preko posebne pravne osobe G.S. EDUKATOR koja posjeduje dozvolu za provođenje izobrazbe zaštitara i čuvara.

Trebate jednu od naših zaštitarskih usluga?

Upoznajte NasKorisno O Nama